"Ақмола облысы білім басқармасының Көкшетау қаласы бойынша білім бөлімі Көкшетау қаласының № 16 жалпы орта білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа № 16 города Кокшетау отдела образования по городу Кокшетау управления образования Акмолинской области"

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Ас мәзірі

4 апталық перспективалық мәзір (қыс-көктем)

             

1 апта

 

 

7-10 жас

11-14жас

15-18 жас

Тағам атаулары

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

1-күн (дүйсенбі)

Сүт қосылған сұлы ботқасы

150

164

180

179

200

186

Ірімшік қосылған нан

20/10

84

20/10

84

20/10

84

Жеміс

100

52

100

52

100

52

Тәтті қара шай

200

13,5

200

13,5

200

13,5

             

2-күн (сейсенбі)

 

Сиыр етінен жасалған палау

170

425

200

500

230

575

Лимон қосылған тәтті шай

200

28

200

28

200

28

Жеміс

100

52

100

52

100

52

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

3-күн (сәрсенбі)

 

Тауық етінен жасалған кеспе

200/20

170

230/20

196

250/20

213

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Сүзбеше

60

72

60

72

60

72

Тәтті қара шай

200

13,5

200

13,5

200

13,5

4-күн (бейсенбі)

 

Тұздық қосылған балық (минтай) (пеште)

70/30

63

80/30

71

100/30

86

Гарнирі: картоп пюресі

100

81,7

130

107

150

123

Өсімдік майы қосылған күзгі салат (ірімшік,сәбіз)

60

60,4

70

71

80

81

Жеміс-жидектелген жасалған кисель

200

93

200

93

200

93

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

5-күн (жұма)

 

Тұздық қосылған сиыр етінен жасалған шұжық (пеште).

80/30

141

90/30

158

100/30

174

Гарнирі: пісірілген макарон

100

112

120

135

130

146

Сүт қосылған шай

200

19

200

19

200

19

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Бал

10

33

10

33

10

33

 

 

 

 

 

 

 

2-апта

       
 

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

Тағам атаулары

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

1-күн  (дүйсенбі)

Сүтке пісірілген күріш ботқасы

150

158

180

174

200

186

Кондитерлік өнімдер

70

356

70

356

70

356

Сүт қосылған шай

200

40

200

40

200

40

Жеміс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-күн (сейсенбі)

Тауық етінен жасалған гуляш

80/30

67

90/30

75

100/30

83,1

Гарнирі: макарон

100

112

120

135

130

146

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Сүт пен қант қосылған какао

200

213

200

213

200

213

 

 

 

 

 

 

 

3-күн (сәрсенбі)

Тауық  етінен жасалған "Харчо" сорпасы

200/20

110

230/20

125

250/20

135

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Жеміс

60

72

60

72

60

72

Қамырдағы шұжық

70

196

70

196

70

196

Тәтті қара шай

200

92

200

92

200

92

 

 

 

 

 

 

 

4-күн (бейсенбі)

Тұздық қосылған балық шарлары

70/30

96,6

80/30

106,26

100/30

107

Гарнирі: буға пісірілген күріш

100

163,6

130

197

150

213

Өсімдік майы қосылған қызылша салаты (қызылша, сарымсақ)

60

57

70

67

80

76

Кептірілген жемістерден жасалған компот

200

28

200

28

200

28

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

 

 

 

 

 

 

 

5-күн (жұма)

Картоп пен сары май қосылған тұшпара

150/5

345

200/5

405,2

200/5

466

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Йогурт

100

212

100

212

100

212

 

 

 

 

 

3 апта

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

Тағам атаулары

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

1-күн (дүйсенбі)

Вермишельді сүт сорпасы

150

64,6

180

68,5

200

72,2

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Қара тәтті шай

200

13,5

200

13,5

200

13,5

Жеміс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-күн (сейсенбі)

Тұздық қосылған сиыр котлеті

70/30

181,1

80/30

200

90/30

218

Гарнирі: картофельное пюре

100

81,7

120

107

130

123

Өсімдік майындағы жаңа піскен көкөніс салаты (қырыққабат, сәбіз)

60

31

70

36

80

41

Кептірілген жемістерден жасалған компот

200

55,6

200

55,6

200

55,6

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

 

 

 

 

 

 

 

3-күн (сәрсенбі)

Тауық  етінен жасалған борщ (қырыққабат, қызылша, картоп, пияз, сәбіз)

200

114,8

230

132

250

144

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Кондитерлік өнім

60

161

60

161

60

161

Тәтті қара шай

200

13,5

200

13,5

200

13,5

 

 

 

 

 

 

 

4-күн (бейсенбі)

Тауық етінен жасалған палау

170

295

200

346

230

398

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Кисель

200

93

200

93

200

93

Жеміс

100

52

100

52

100

52

 

 

 

 

 

 

 

5-күн (жұма)

Сорпа қосылған сиыр етінен жасалған түшпара

200

584

230

672

250

730

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Сүт қосылған шай

200

19

200

19

200

19

Бал

10

33

10

33

10

33

 

 

 

 

 

4 апта

 

7-10 жас

11-14 жас

15-18 жас

Тағам атаулары

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

Шығу

Ккал

1-күн (дүйсенбі)

Тұздық қосылған сиыр етінен жасалған шұжық

80/30

172

90/30

180

100/30

203

Гарнирі: макарон

100

112

130

135

150

146

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Сүт қосылған шай

200

19

200

19

200

19

 

 

 

 

 

 

 

2-күн (сейсенбі)

Сиыр еті қосылған қырыққабат сорпасы (қырыққабат, картоп, пияз, сәбіз)

200/20

98

230/20

112

250/20

121

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Май мен ірімшік қосылған нан

60

149

60

149

60

149

Тәтті қара шай

200

13,5

200

13,5

200

13,5

 

 

 

 

 

 

 

3-күн (сәрсенбі)

Тауық етінен жасалған жаркое

200

178,8

230

206

250

224

Өсімдік майындағы сарымсақ қосылған сәбіз салаты

60

91

70

106

80

121

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Лимон қосылған шай

200

19

200

19

200

19

Бал

10

33

10

33

10

33

 

 

 

 

 

 

 

4-күн ( бейсенбі)

Тұздық қосылған, сиыр етінен жасалған тефтели

70/30

 

80/30

 

90/30

 

Гарнирі: картоп пюресі

100

81,7

120

107

130

123

Жеміс -жидектен жасалған пюре

200

93

200

93

200

93

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

 

 

 

 

 

 

 

5-күн (жұма)

Тұздықпен бұқтырылған тауық еті

70/30

285

80/30

314

90/30

342

Гарнирі: гречка

100

92

130

120

150

138

Бидай, қара бидай наны

20

49

35

85

40

97

Кептірілген жемістерден жасалған компот

200

55,6

200

55,6

200

55,6

 

Жаңартылған күні: 19.02.2019 19:04
Құрылған күні: 19.09.2023 14:46

Текст